leefstijl & Gezondheidscoach Almelo

Leefstijl en gezondheid coaching is meer dan alleen afvallen. Wilt u fit en energiek worden, dan zijn er meerdere factoren waar we rekening mee moeten houden.
De afspraken en de oefeningen zijn erop gericht dat u aan het einde van uw traject volledig onafhankelijk en zelfstandig een gezonde leefstijl heeft aangeleerd en het uw eigen heeft gemaakt. Het wordt uw nieuwe normaal om keuzes te maken die uw gezondheid en fitheid bevorderen. Leefstijl heeft te maken met andere factoren. Denk aan uw verantwoordelijkheden die u heeft in uw leven, werk of school of binnen uw gezin. Hoe is uw verhouding tussen uw draaglast en uw draagkracht binnen uw taken. Hoe is uw tijdsindeling ? Heeft u ook nog tijd voor beweging. Denkt u ook nog aan de momenten dat u eventjes aan uw ontspanning denkt? Neemt u  voldoende rust, hoe is de slaapritme ? 
Uiteraard hoe is je eetpatroon? Wat kun je doen om meer te bewegen? 
Heb je een beetje structuur en orde in je leven?
Wordt je geleefd of kun je nog verstandige keuzes maken ? 
Tijdens de gesprekken zoomen we in op alle factoren om u bewust te maken van uw leefstijl. 
Alle factoren hebben invloed op elkaar. Daarom is het goed om overal bewust van te zijn en te werken aan al deze onderwerpen. De eerste stap is bewustwording en de volgende stap is het verbeteren ( waar nodig).  In het bijzonder stellen we een doel vast om u naar uw gewenste gewicht of resultaat te krijgen.  U krijgt 1 op 1 begeleiding en we werken samen naar een nieuw en gezonde levensstijl.