Personal trainer Almelo

Personal trainer Almelo, Dietist Almelo

Men denkt bij personal training meestal aan een uiterste training als een topsporter. Mijn 1 op 1 training is vooral bedoeld om u van niets naar iets te kunnen brengen. Uw huidige niveau is de startpunt en daarvanuit nemen we kleine stapjes vooruit. Niet te hard maar op een natuurlijke tempo! Voor u het weet vindt u het heerlijk om te bewegen!
In de zaal bevindt zich de nodige cardio-apparatuur om te werken aan de vetverbranding en conditie. Op een cardio apparaat kom je achter wat voor een moeite het kost om de calorieën te verbranden. Dit zorgt ervoor dat je het besef krijgt met wat je eet. Ik wil er vooral op inspelen dat we aan een goed balans werken. Hoeveel krijgen we binnen en hoeveel verbranden we ? 
 
Als we beginnen met afvallen is het minstens zo belangrijk dat we de spieren ook versterken. Dat zorgt voor extra resultaat. Je ziet er strakker uit en voelt je daardoor sterker. Daarnaast goed om te weten, hoe meer spier in het lichaam, hoe meer je lichaam verbrand. 
Je krijgt 1 op 1 instructies waarbij we stap voor stap werken aan de uithoudingsvermogen, conditie en het versterken van de spieren. De oefeningen die effectief werken voor uw lichaam. We doen een training dat persoonlijk van belang zal zijn voor u.