Personal training Hengelo

Personal trainer Almelo, Personal trainer Hengelo, Personal trainer Enschede

 Bij personal training wordt meestal aan een harde training gedacht waarbij je helemaal wordt afgemat. De personal training die IkBeginMaandag aanbiedt sluit aan bij u als persoon. De trainingen zijn gebaseerd op afvallen en spieren versterken en op een leuke manier in beweging blijven. Het is mijn doel dat u sporten leuk zal vinden. De motivatie om langzaam maar zeker in kleine stapjes in beweging te komen met de personal training. Persoonlijk hulp om de eerste stappen te maken na lange tijd niks doen. Uw huidige niveau is ons startpunt en van daar uit nemen we kleine stapjes vooruit. Niet te hard maar op een natuurlijke tempo! Voor u het weet vindt u het heerlijk om te bewegen!
In de zaal bevindt zich de nodige cardio-apparatuur om te werken aan de vetverbranding en conditie. Op een cardio apparaat kom je achter wat voor een moeite het kost om de calorieën te verbranden. Dit zorgt voor bewustwording over uw energieverbranding. We werken samen aan een goed balans om ervoor te zorgen dat we niet meer binnenkrijgen dan dat we nodig hebben. 
 
Als we beginnen met afvallen is het wel belangrijk dat we de spieren versterken. Dat zorgt voor extra resultaat. Je ziet er strakker uit, je voelt je beter en je wordt sterker. Daarnaast goed om te weten, hoe meer spier in het lichaam, hoe meer een lichaam verbrandt.
Je krijgt 1 op 1 instructies waarbij we stap voor stap werken aan de uithoudingsvermogen, conditie en het versterken van de spieren. De oefeningen die effectief werken voor uw lichaam. We doen een training dat persoonlijk van belang zal zijn voor u.